6 tipuri de masaje sexuale

Exista multe tipuri diferite de masaje, printre care cele mai tabu, masajele sexuale. Aceste masaje sexuale sunt menite sa elibereze tensiunea, dar si stresul din organism, ceea ce contribuie  la cresterii bunastarii generale.

Deja este un lucru bine stiut ca scopul final nu este doar orgasmul sau dorinta de ejaculare, ci si concentrarea asupra senzatiilor placute din timpul acestei experiente.Daca sunteti intr-o relatie, aceste masaje va pot apropria si va vor arata cum sa va explorati trupurile.

De asemenea, aceste masaje pot usura anumite dureri sexuale cauzate din prima unor probleme medicale, vor relaxa muschii pentru penetrarea sexuala, dar si eliberarea anxietatilor zilnice, precum si pentru relaxare sau pentru a calma durerea de cap.

Masaj Duo sau 4 maini

Acest masaj consta in faptul ca nu unul, ci doi oameni care petrec o anumita suma pentru a avea parte de un masaj relaxant si pentru a trimite semnale senzoriale catre receptorii corpului. Acest tip de masaj reprezinta un masaj corporal, deci fiecare particica a corpului o sa experimenteze senzatii coplesitoare.

Nuru sau masaj corporal

Masajul Nuru incepe prin maseuza care isi inlatura toate hainele. Ulterior, se aplica ulei de masaj pe intreg corpul clientului, dar si pe propriul ei corp. Acest ulei de masaj nu are gust si nici miros. Maseuza incepe masajul prin „alunecarea” propriului corp pe corpul clientului. Nuru in japoneza inseamna „alunecos”, asta inseamna ca acest masaj este efectuat prin alunecarea trupurilor. Masajele Nuru pot duce uneori la relatii sexuale, in functie de persoana.

Lingam sau Masajul organelor genitale masculine

De fapt, acest cuvant pleaca de la notiunea „Wand of light”, care se refera la organele genitale masculine. Acest masaj stimuleaza penisul, dar nu numai: acest masaj include testiculele, perineul si prostata exterioara. Scopul acestui masaj genital este sa te bucuri de efectele benefice si sa nu te concentrezi doar asupra ejacularii. Persoana care primeste masajul cum trebuie este persoana care invata sa primeasca placerea la un alt nivel.

Masajul prostatei

Acest masaj stimuleaza glanda prostatica, prostata fiind cunoscuta ca zona emotionala, sexuala si sacra a barbatului. Cand o persoana stimuleaza prostata, presiunea fizica si psihologica se elibereaza. Masajul prostatic incepe incet printr-un masaj extern al prostatei si perineului, care ajunge ulterior la intinderea si masarea blanda a anusului. De regula, masajul prostatei este des insotit de un masaj Lingam pentru o placere suplimentara.

Masaj cu sapun

Masajul cu sapun de obicei se desfasoara atunci cand cuplul face dus impreuna. Pe langa faptul ca sapunul te curata, suplimentar te relaxeaza si iti ofera o stare de bine.

Masaj cu final fericit

Masajul cu final fericit se concentreaza in mod direct asupra penisului, cu scopul final de ejaculare. Acest „happy ending”, de regula, este cunoscut si ca stimulare sexuala fara contact sexual direct, ci doar cu mainile si este recomandat, daca mergeti la un salon profesionist, sa intrebati in prealabil ce calificare exista in acest sens, cat dureaza masajul si de cate ori puteti ejacula.

Comenteaza