Beneficiile masajului erotic asupra sanatatii

Toata lumea stie ca masajul erotic sau tantric este cunoscut doar pentru faptul ca excita corpul uman, dar de fapt, acesta are mult mai multe beneficii pentru sanatate de care multa lumea e constienta.

Printre beneficiile acestor masaje regasim:

Reglarea fluxului de sange

Prin frictiune sau masarea corpului cu mainile, se regleaza fluxul de sange in corp ce are ca efect intinerirea celulelor si astfel stimularea vaselor de sange.

Ejacularea prematura

Persoanele care sufera de ejaculare prematura sau care ejaculeaza mult prea greu/lipsa libidoului isi pot vindeca aceste probleme prin intermediul masajelor erotice. Prin incalzirea datorata excitarii sexuale orgasmele pot fi mai frecvente si astfel se vor diminua aceste dificultati cu fiecare sesiune la care participa.

Increderea in sine

Poate nu se stie, dar astfel de masaje genereaza incredere in propria persoana, in special cu partenerul in pat. Persoanele dezinvolte au intalniri sexuale mai frecvente si isi mentin si corpul in forma.

Combaterea stresului

Prin intermediul masajelor poti deveni o persoana mai buna si mai relaxata, iar stresul poate deveni un subiect al trecutului. Stresul este responsabil pentru o multitudine de boli cronice, indiferent de varsta, astfel ca masajele sunt folosite de oameni de pretutindeni pentru a se relaxa.

De asemenea, muschii sunt intariti prin masajul erotic, precum si in timpul actelor sexuale, iar orgasmele sunt renumite pentru inducerea corpului si a mintii intr-o stare de euforie, dar si pentru contractarea muschilor genitali. 

Aceste lucruri fac corpul mai puternic si, in timp, partidele sexuale vor fi mai de lunga durata, iar corpul nu va mai avea nevoie de pauze, nici macar in momentele de climax.

Comenteaza