Ce este orgasmul cervical si cum poti avea si tu unul?

Cel mai probabil ai auzit despre orgasmul clitoridian si despre punctul G, dar ai auzit pana acum despre orgasmul cervical?

Cei mai familiarizati cu acest termen sunt specialistii in sex tantric, asa ca daca esti novice in acest domeniu sunt sanse mari sa nu il fi intalnit pana acum.

Deci, ce este orgasmul cervical si cum poti avea si tu parte de asa ceva?

Un orgasm cervical transmite valuri de placere in intregul organism ce pot fi percepute ca niste usoare gadilaturi sau vibratii, senzatii ce pot dura ore intregi spre deosebire de orgasmul clitoridian obisnuit care dureaza cel mult cateva zeci de secunde.

Acum ca te-ai lamurit ca este ceva deosebit si cu siguranta ti-ai dori sa experimentezi asa ceva, cum se poate obtine un orgasm cervical?

Oricine poate experimenta asa ceva

Fie prin contact sexual cu penetrare, fie cu ajutorul unei jucarii sexuale cum ar fi un vibrator, orice femeie poate obtine un orgasm cervical cu putina practica.

Cervixul poate fi stimulat cel mai bine imediat dupa perioada menstruala, asa ca primele zile dupa ciclul lunar sunt cele mai propice pentru obtinerea unui orgasm cervical.

Foarte predispuse sa ajunga la un astfel de orgasm sunt si femeile care se afla in acel moment la ovulatie.

Cum sa-ti gasesti cervixul?

Cervixul este situat in cea mai de jos parte a uterului, in punctul unde acesta se uneste cu peretele vaginal. Este localizat cam la 7,6-15,2 cm in interiorul vaginului, la capatul tunelului vaginal.

Arata ca o mica gogoasa cu o gaura mica in centru. Pozitia si textura cervixului se schimba pe parcursul ciclului ovulational.

Cum se simte un orgasm cervical?

Norocoasele care au experimentat acest tip de orgasm il descriu ca pe o senzatie incredibila de placere care provine din zona aflata intre buric si vagin, foarte puternica si de lunga durata.

Ce trebuie sa faci?

Tehnica de obtinere a unui astfel de orgasm este defapt destul de simpla. Totul se desfasoara la fel ca orice alta partida normala de sex dintre tine si partenerul tau, si trebuie sa astepti pana ce simti ca esti aproape de a avea orgasm pana a incerca aceasta penetrare mai serioasa care sa-ti stimuleze zona de la capatul tunelului vaginal.

Daca te intelegi bine cu un vibrator, poti apela si la aceasta “unealta” pentru a-ti stimula cervixul.

Atentie, in timpul stimularii cervixului poti experimenta o senzatie de usoara electrocutare sau o mica ciupitura ce poate fi usor neplacuta.

Pentru a preintampina aceasta senzatie, este util sa folosesti mult lubrifiant.

Comenteaza