Cum iti poate influenta viata sexuala masajul tantric

Cu totii stim deja ce implica un masaj – o alta persoana iti lucreaza muschii, cu dozajul potrivit de presiune, si iti calmeaza durerea si reduce stresul. Masajul tantric este similar, intr-o oarecare masura – spre deosebire de masajul traditional, acesta este o experienta diferita si implica vindecare, nuditate, partile private ale corpului si… orgasme.

Masajul Tantric este o practica care se deosebeste de masajul traditional deoarece incorporeaza esenta tantrica a shakti, practica care functioneaza pentru a elimina blocajele fizice, mentale, emotionale si… sexuale.
Desi pare ca masajul tantric este focusat doar pe orgasme, asta este total fals: orgasmele nu sunt cu adevarat scopul final al acestui tip de masaj, aceasta crestere a potentialului de placere si orgasm ar trebui sa fie pe plan secundar.

Cum decurge o sesiune de masaj tantric?

In prima faza, de regula, se incepe masarea intregului corp cu ulei cald. Aceste atingeri functioneaza pentru a iti trezi energia erotica si pentru a o raspandi in tot corpul. In tot acest timp, vei avea reactii diferite in corp, precum ganduri si emotii volatile. Toate aceste reactii sunt binevenite si este indicat sa le impartasesti, sa te exteriorizezi, sa spui ceea ce gandesti/simti. In cazul in care ai apelat la un specialist in acest domeniu, nu este obligatoriu ca acest masaj sa includa si masarea zonelor intime, dar daca vei accepta asta, vei vedea rezultate extraordinare. Vei fi, intotdeauna, intrebat/a in prealabil daca starea ta psihica sau fizica este in regula si, de asemenea, daca esti de acord sa ti se maseze si zona intima. Toate aceste atingeri iti permit sa experimentezi iubire, vindecare si sunt, intotdeauna, respectuoase.

Pe langa beneficiile evidente, cum ar fi imbunatatirea sanatatii si vitalitatii, scaderea blocajelor emotionale, reducerea stresului, vei observa si un tratament pentru disfunctiile sexuale comune, imbunatatirea potentialului orgasmic si al placerii, relaxare si o cultivare a satisfactiei si bucuriei.

Daca doresti sa apelezi la un practician pentru acest tip de masaj, este indicat sa gasesti persoana potrivita care sa respecte regulile tantrice adevarate , pentru ca un practician calificat trebuie sa aiba o buna intelegere despre energie, si sa te faca sa intelegi cum functioneaza aceasta, si, de asemenea, cum sa o controlezi si sa obtii ceea ce vrei. Orgasmul nu trebuie sa devina obiectiv principal, scopul vindecarii focusandu-se asupra recuperarii si remedierii blocajelor.

Masajul tantric, desi nu este pentru toata lumea, reprezinta o terapie pentru multe femei si multi barbati, si este un adevarat vindecator pentru toate tipurile de blocaje interioare sau traume vechi, dand o noua energie si o noua pespectiva.

Comenteaza