Idei pentru supunere sau dominare in dormitor

Supunere in dormitor

Semnalele senzoriale importante care joaca un rol cheie in deliciile si jocurile erotice includ atingerea (simturile tactile) si vazul, dar la fel de vital este si simtul olfactiv. Feromonii umani sunt cei mai eficienti si mai naturali atragatori sexuali, asa ca, atunci cand vrei sa iti surprinzi partenerul, sau vreti sa abordati lucrurile altfel, ai in vedere toate aceste aspecte pentru o atmosfera perfecta.

Venerarea dominatorului

Una dintre cele mai usoare cai de a incepe un joc erotic legat de supunere si dominare este sa ii pregatesti o intreaga masa de seara…dominatorului tau! Atentia ta este exclusiv axata asupra lui, pregatesti atmosfera, precum si camera intr-un mod care sa ii placa sau ii poti oferi un masaj corporal complet. De asemenea, te poti imbraca intr-un costum sexy, sau cel favorit al dominatorului, acesta poate decide daca vrea sex oral sau nu, de asemenea, el iti va impune locul si ce vrea, mai exact, sa faca. Persoanei care se supune nu i se va acorda niciun pic de atentie!

Antrenarea pentru supunere

Un joc simplu, o practica usoara, in contextul supunere-dominare este sa luati totul usor si sa va setati niste reguli pe care sa le urmati, cum ar fi: supusul respecta toata instructiunile (desigur, convenite in prealabil), supusul nu face nimic din proprie initiativa, nu vorbeste neintrebat, nu are contact vizual cu dominatorul(decat daca i se cere).

Dovedeste-ti devotamentul

Pentru cei care nu au avut o conversatie legata de limitele pe care le doreste fiecare, iata un mod sexy de a incepe discutia: lasati subalternul sa scrie o lista cu tot ce ar fi dispus sa faca pentru cel care va domina. Gandeste-te la modul in care supusul ar putea sa isi arate atitudinea servila, desigur, fara a uita ca exista anumite bariere. Include jucarii erotice, sau, de exemplu sa il/o trezesti in toiul noptii pentru a face sex sau… de ce nu, sa te gandesti la sex anal. Lista poate include faimoasele „collars”, coliere, care sa arate cine e supusul si cine domina, pe care le poti purta in public (doar voi 2 veti stii semnificatia acestui colier).

Alege-ti pedeapsa

Pedeapsa este una dintre cele mai fundamentale parti ale relatiei dintre cel supus si cel care domina. Este unul din cele mai simple, dar eficiente moduri de a „sparge gheata” in ceea ce ii priveste pe cei incepatori sau pe cei pudici. La fel cum poti face o lista cu lucrurile pe care esti dispus sa le faci atunci cand vrei sa te lasi dominat, la fel poti proceda si cu pedepsele: fa-ti o lista cu diverse forme de pedepse pe care le vei accepta, si pedepse peste care nu vei putea trece.

Iata cateva idei: palme la fund (spanking), sau pedeapsa cu o curea, atentie aici sa fie totul facut cu grija si disciplina, abtinerea de la orgasm, fara contact vizual, numirea supusului cu anumite apelative sau obtinerea unor beneficii fara reciproca, cum ar fi sexul oral.

Un alt joc simplu ar fi sa ii ceri voie celui care te domina sa iti scoti usor hainele, sa dansezi lasciv sau sa ii ceri sa te atinga. Cei care prefera acest stil de viata, ajung pana la a cere voie sa manance, cum sa se imbrace, ori sa iasa in oras si asa mai departe.

Pentru a pipera putin relatia, ar fi dragut sa practicati aceste lucruri… in afara dormitorului!

Comenteaza