Jocuri sexy in dormitor pentru un preludiu incendiar

Preludiul este esential pentru o viata sexuala incitanta si satisfacatoare, doar ca uneori s-ar putea sa ramai in pana de idei si sa ajungi sa te plictisesti de eternele mangaieri si saruturi care va ghideaza de obicei pana in pat.
Poti sa-i propui partenerului tau sa va condimentati momentele de preludiu din dormitor cu cateva jocuri, in aparenta banale dar pe care, cu putina imaginatie si indrazneala le poti transforma in ceva senzual si erotic.

Scrabble erotic

Ati jucat de multe ori scrabble impreuna si va place sa va puneti mintea la contributie gasind cuvinte cat mai complexe care sa va aduca un punctaj mare pe tabela cu scorul jocului. Insa scrabble-ul de dormitor poate avea reguli diferite. Fiecare dintre voi are voie sa foloseasca doar cuvinte cu conotatie sexuala, erotica. Jocul acesta sigur va va amuza si cel mai probabil se va incheia cu o remiza la pat.

Ghiceste cuvantul

Acest joc nu se joaca pe hartie cu creionul ci pe spatele partenerului folosind degetele pentru a scrie un cuvant. Bineinteles, cuvintele alese pot fi si ele din aceeasi sfera a erotismului iar atingerile usoare ale degetelor tale il vor incita si pregati pentru o partida de sex incendiara.

Carti pe dezbracate

Daca va place sa jucati carti, poti sa-ti provoci iubitul la o partida de macao, whist sau orice va place voua sa jucati, chiar si razboiul din copilarie e potrivit. Insa regula esentiala este ca pentru fiecare mana pierduta, jucatorul care a pierdut trebuie sa-si dea jos cate un obiect vestimentar.
Jocul vostru de carti se va transforma pe negandite intr-un spectacol de striptease pe care-l veti savura pe rand.

Umbre pe pereti

Atarna un cearceaf de cadrul unei usi si lasa o lumina aprinsa in acea camera, in timp ce in camera alaturata pregatesti sala de vizionare intunecata pentru partenerul tau.
Cel care este actorul si initiatorul jocului va sta in spatele cearceafului si va mina cuvinte folosindu-si corpul care proiecteaza umbre pe cearceaf.
Pentru a face jocul cat mai incitant, da-ti jos cate un obiect vestimentar odata cu fiecare cuvant ghicit.

Jocuri de rol

Fie ca va prefaceti ca el este proprietarul si tu menajera care vine sa faca curatenie, fie ca el este instalatorul care trebuie sa repare o teava stricata iar tu inocenta domnisoara singura acasa, fie ca el este doctorul iar tu pacienta pe care trebuie s-o examineze sau el este clientul care vine la terapie la medicul psiholog, pentru acest tip de jocuri tot ce ai nevoie este o imaginatie bogata.
Daca ai timp sa pregatesti din timp aceste jocuri si dispui de asa ceva, costumatia poate aduce un plus de erotism. In definitiv, poti comanda chiar dintr-un magazin online un costum sexy de menajera in timpul pauzei de pranz de la birou si sigur te va exista gandul la seara romantica pe care o planifici in timp ce colegii tai dezbat cu aprindere cine stie ce problema presanta in timpul unei sedinte.

Comenteaza