Miscari si pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati

Dupa cum probabil se stie deja, barbatii ar prefera mai degraba sa renunte la oxigen decat sa renunte la sex, astfel acestia au preferinte atunci cand vine vorba de pozitii sexuale. Si, culmea, multi prefera calitatea decat cantitatea. Unii barbati au dezvaluit miscarile lor sexuale preferate, printre care:

Miscari lente

Unii barbati adora atunci cand doamnele se misca lent in timpul actului sexual. In timpul oralului, prefera ca iubitele sa foloseasca miscari lente, sa porneasca cu sarutari si mici atingeri pe tot corpul si de abia dupa sa ajunga la cea mai importanta parte a corpului (cea mai importanta pentru ei).

Glezne peste umeri

De aceasta pozitie se bucura toti barbatii, inclusiv cei care poate nu sunt chiar atat de…dotati. Atunci cand partenera sta pe spate si are gleznele peste umerii lui, penetrarea este mult mai profunda pentru ambii parteneri, mai ales daca aceasta atarna putin din pat sau daca este sustinuta in aer de catre partener.

Sex pe canapea

Multi au votat, deseori, cu sexul pe canapea, deoarece asa isi pot vedea partenera in toata splendoarea ei. Pot vedea si pot atinge totul. Multi prefera pe canapea pozitia reverse cowgirl, pentru a avea spatele ei si fundul in prim plan.

Pozitia doggy style

Cum fundul doamnelor este partea preferata a barbatilor, nu e greu de citit ca doggy style este pozitia lor preferata in dormitor. De asemenea, este un compromis bun pentru situatiile in care iubita refuza sexul anal: in aceasta pozitie iti poti imagina ca este vorba de anal!

Pozitia cowgirl

In aceasta pozitie ambii parteneri se pot atinge si pot simti fiecare parte a corpului, dar si reactiile partenerului/partenerei. Nu trebuie subestimata aceasta pozitie deoarece contactul vizual poate da o nota mai profunda de intimitate.

In fata unei oglinzi

Barbatii vor spune ca orice faci in fata oglinzii este de 100 de ori mai bun decat fara oglinda. Daca partenera ofera un blowjob (oral) in fata unei oglinzi, cu siguranta iubitul ei o urmareste avid. Astfel, oglinda ii ofera sansa de a privi anumite lucruri pe care in mod normal nu ai avea cum sa le observi si iti da senzatia ca privesti un film erotic.

Pozitia 69

Aceasta pozitie este perfecta, in special pentru partenerii de aceleasi inaltimi. Femeile se pot simti mai in largul lor in timpul oralului daca si partenerul face asta in acelasi timp si se pot dezlantui cu adevarat.

Pe burta

Multe femei s-au dezlantuit atunci cand partenerii le-au asezat pe burta si cand acestea s-au simtit supuse, iar ei deasupra lor. Este o pozitie foarte intima, ceea ce ii permite partenerului sa o atinga, dar ea nu are cum sa faca prea multe miscari. Multi prefera sa acopere corpul acestora si sa le tina mainile la spate, penetrarea fiind profunda in aceasta pozitie.

Comenteaza