Sfaturi utile pentru un masaj erotic de succes

Iti vom dezvalui cateva secrete in ceea ce priveste masajul erotic, care te vor ajuta sa creezi atmosfera perfecta.

Este evident ca exista anumite asteptari atunci cand vine vorba despre experienta sexuala si de atingerea orgasmului, dar femeile aparent simt o presiune mai mare asupra lor in ceea ce priveste contactul sexual, un studiu arata ca 50% dintre femei au mimat un orgasm cel putin o data, pe cand numarul barbatilor este mai mic, doar 25%.

Dar de ce este procentul semnificativ mai mare la femei decat la barbati? Daca luam in considerare diferenta dintre stilurile de excitare ale barbatilor si ale femeilor observam ca pentru barbati, excitarea sexuala este ca o oala sub presiune. Dorintele sexuale pentru ei sunt adesea spontane, iar orgasmul este usor de atins de catre majoritatea barbatilor datorita acestor doi factori. Pentru femei, insa, excitarea sexuala poate fi comparata cu.. o oala cu apa rece. In timp ce barbatii pot folosi sexul si orgasmul ca o eliberare a stresului, stresul si tensiunea joaca roluri diferite in dorinta femeii, a excitarii si, in final, a atingerii orgasmului.

Un numar mare de factori de stres poate avea impact zilnic asupra femeilor, ceea ce face dificila excitarea lor sau orgasmul in sine. Stresul emotional aduce cu el numeroase simptome fizice: de la dureri de spate la dureri musculare pana la un disconfort general si tensiune si pot afecta intr-o maniera negativa dorintele sexuale ale partenerului de viata. Masajul erotic nu numai ca amelioreaza semnele fizice ale tensiunii, dar creste, de asemenea, fluxul de sange in zonele cele mai sensibile.

Tensiune vaginala redusa

Vaginul este un muschi ca oricare alt muschi din corpul nostru. Sesiuni de masaj erotic regulate iti pot ajuta partenera sa renunte la tensiunea musculara vaginala si iti vor permite sa manipulezi organele genitale si zonele erotice fara a intampina spasme musculare involuntare.

Inclina balanta spre squirt

Termenul „squirt” – ejaculare feminina, nu este foarte cunoscut in randul femeilor, deoarece, conform unui studiu, un numar foarte mic dintre acestea au invatat cum sa ajunga in acel punct. Muschii vaginali, care, de exemplu, in timpul exercitiilor Kegel sunt incordati si relaxati, sunt de asemenea conectati si cu ejacularea feminina. Unele femei duc o lupta interioara in timpul preludiului si a actului sexual, iar acest lucru poate face dificila (daca nu chiar imposibila) ejacularea. Dupa numeroase sesiuni de masaj erotic, partenerul tau de sex feminin va fi in masura sa isi relaxeze nu numai muschii, ci si sa isi piarda temerile asociate cu pierderea controlului si a squirting-ului.

Cresterea stimei de sine

In cultura noastra moderna, in timp ce sexul este mult mai apreciat ca in trecut, subiectul „sex” in sine inca este considerat tabu si, uneori, chiar rusinos. Pentru unele femei, acest lucru poate duce catre scaderea libidoului. Masajul erotic este o modalitate prin care partenerul se poate educa despre propria dorinta si eliberare sexuala, ceea ce inseamna ca va avea o mai buna cunoastere a abilitatilor propriului corp.
Indiferent daca ai realizat sau nu, nu ar trebui sa mai fie nicio indoiala in mintea ta ca stresul si tensiunea joaca un rol vital in capacitatea partenerei tale de a ajunge la orgasm si de a se bucura pe deplin de fiecare partida sexuala.

Utilizarea masajului pentru a va apropia

Barbatii se pot simti adesea nemultumiti, deoarece nevoile lor fizice nu sunt indeplinite, pe cand femeile se pot simti „neiubite” deoarece nu le sunt indeplinite nevoile emotionale. Acesta este un scenariu des intalnit si ar trebuie sa ridice semne de intrebare deoarece poate fi nesanatos si vatamator pentru relatia voastra.

Prin masaj erotic va puteti cunoaste mai bine si astfel va puteti imbunatati viata amoroasa, desi, prin insasi natura proprie, masajul erotic este un stimulent intim si profund deoarece este direct conectat cu intimitatea emotionala. Poti explora fiecare centimentru din corpul partenerei tale si astfel o vei introduce intr-o lume (poate noua) a senzatiilor si sentimentelor. Vei reduce nivelul stresului si o vei ajuta sa ajunga la mult doritul orgasm.

La inceput, ti se poate parea totul foarte coplesitor, dar daca inveti, cu rabdare, cum sa masezi fiecare zona a corpului partenerei tale, vei reusi sa o aduci intr-o stare de euforie garantata. Trebuie sa retii, insa, ca in timp ce rezultatele introducerii masajului erotic in viata voasta sunt benefice pentru relatia voastra sexuala, acesta nu este singurul obiectiv care trebuie atins.

Comenteaza