Tehnici de masaj erotic pentru cupluri

Invatarea de tehnici de masaj erotic iti va permite sa oferi partenerului tau un masaj senzual care ii va spori excitarea si va genera mai multa energie sexuala in clipele voastre intime.

Masajul erotic este destinat atat relaxarii cat si sporirii placerii in timpul actului sexual.

Nu trebuie sa fii un expert in masaje pentru a-i face placere partenerului intrucat deja il cunosti mai bine decat oricine, asa ca tot ce ai nevoie sa inveti sunt miscarile potrivite si zonele in care sa le aplici.

Masajul incepe din zona umerilor

Incepe din zona de sus a corpului cum ar fi umerii. Aplica ulei de masaj pe corpul partenerului si intinde-l pe ambii umeri dar si pe brate.

Aplica miscari de compresie pe trupul partenerului tau. Compresia este acea miscare in care iti pui palma intinsa pe piele si apesi cu cealalta mana deasupra. Roteste-ti mana in sensul acelor de ceasornic si apoi in sens invers.

Schimba umarul dupa fiecare doua trei rotatii, aceasta miscare va ajuta la detensionarea muschilor si relaxarea trupului.

Continua cu zona toracelui

Dupa ce ai aplicat compresii pe ambii umeri coboara cu miscarile mai jos spre cutia toracica.

Pornind de la baza cutiei toracice maseaza cu miscari lente catre zona feselor. Dupa cateva miscari de incalzire ale zonei efectuate cu varful degetelor poti aplica in aceasta portine a corpului o serie de mici lovituri usoare cu latul palmei de la stanga la dreapta si invers de la dreapta la stanga.

Aceasta zona a mijlocului este mai tensionata intrucat sustine aproape intreaga greutate corporala si trebuie masata un timp mai indelungat.

Relaxarea spatelui si a muschilor din aceasta zona este foarte importanta in cadrul unui masaj senzual intrucat aduce partenerul intr-o stare de detensionare si indeparteaza orice urma de oboseala si tensiune care mai persista.

Muschii coapselor sunt foarte importanti

Desi ai putea crede ca vei cobori cu masajul in zona feselor, urmatoarea zona asupra careia trebuie sa-ti indrepti atentia este cea a coapselor, intrucat si acestea pot fi foarte tensionate si cu muschi obositi.

Aplica aceleasi miscari rapide cu latul palmelor pornind de sub fese pana in zona din spate a genunchilor. Suplimentar, dupa fiecare sesiune de lovituri usoare cu latul palmei strange usor pielea coapsei aplicand o presiune si apoi da-i drumul. Procedeaza la fel si cu zona inferioara a gambelor partenerului.

Cea mai sexy parte – masajul feselor

Acum esti pregatit sa treci la masajul feselor, cea mai importanta parte a unui masaj senzual, cea in care placerea ia locul relaxarii si care-i va face sangele sa clocoteasca umplandu-l de energie sexuala.

Aplica ulei de masaj si freaca fesele usor cu miscari circulare, apoi aplica usoare presiuni cu varfurile degetelor.

Exploreaza intreaga zona interioara a coapselor din apropierea organelor genitale si fa miscari circulare si inspre partea exterioara a feselor.

O sesiune de masaj erotic se poate finaliza cu un masaj corporal total in care iti aplici ulei atat pe tine cat si pe partener si pur si simplu te lasi usor deasupra lui si iti folosesti intregul corp si mai ales sanii daca esti femeie pentru a-l mangaia si excita.

Comenteaza